Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Vakantie Lipno

Een vakantie aan het Lipno stuwmeer in Tsjechië is een vakantie vol ontspanning, rust, natuur en vrijheid. Bent u nog op zoek naar een veelzijdige bestemming voor de vakantie, dan is een plaats aan het Lipno stuwmeer zeer aan te raden. Dit meer is maar liefst 42 kilometer lang en biedt dan ook tal van watersportmogelijkheden. Wilt u de vakantie aan het Lipno stuwmeer doorbrengen in de winter? Dan is het ook zeker een uitstekende bestemming voor een leuke en actieve skivakantie. U kunt bij ons een prachtige villa huren, in Villapark Lipno Dreams.

Een enerverende vakantie aan het Lipno stuwmeer

Wanneer u de vakantie aan het Lipno stuwmeer viert, dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. Werkelijk iedereen, jong en oud, kan zich uitstekend vermaken tijdens de vakantie nabij het Lipno stuwmeer. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden om de dagen te vullen. Denk aan wandelingen en fietstochten door de natuur, aan talloze watersporten en aan gezellige ruitertochten. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie aan het Lipno stuwmeer.

Contact

Wilt u de vakantie nabij het Lipno stuwmeer doorbrengen en wilt u dit doen in een luxe villa? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u enkele aantrekkelijke villa’s, welke uitstekend geschikt zijn voor een ontspannen vakantie aan het Lipno stuwmeer. Leer Villapark Lipno Dreams in vogelvlucht kennen op onze website. Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel dan naar 0113 – 229 087 of maak gebruik van het online contactformulier

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01