Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Lipnomeer

Het Lipnomeer is een prachtig stuwmeer in Tsjechië. Wanneer u optimaal wilt genieten van rust, natuur en ruimte tijdens een welverdiende vakantie, dan kiest u voor een vakantie aan het Lipnomeer. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden tot activiteit op, in en rond het populaire Lipnomeer. Zo kunt u er zwemmen, vissen, kanoën, waterskiën, roeien, zeilen en surfen. Daarom is een vakantie aan het Lipnomeer ook zeker zeer aan te raden aan watersporters.

Boek een villa aan het Lipnomeer

Wilt u in alle rust aan het Lipnomeer verblijven, in een eigen luxe villa? Dan bent u aan het juiste adres bij Sun and Snow. Wij hebben diverse prachtige villa's in de omgeving van het Lipnomeer beschikbaar, welke te vinden zijn in Villapark Lipno Dreams. Hier kunt u verschillende typen vakantievilla's huren, op korte afstand van het welbekende Lipnomeer.

Contact

Wilt u de vakantie aan het Lipnomeer in Tsjechië doorbrengen? Kijkt u dan zeker even verder op onze website. Hier vindt u een geweldig aanbod aan villa's in de directe omgeving van het Lipnomeer. U kunt direct online reserveren door middel van een reserveringsformulier. Heeft u eerst nog vragen of wenst u meer informatie? Bel dan naar 0113 - 229 087. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier voor meer informatie of een reservering. Wij zijn u graag van dienst.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01