Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Skivakantie Lipno

Wilt u de skivakantie in Lipno nad Vltavou doorbrengen? Kijkt u dan zeker even verder op onze website. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van diverse luxe vakantievilla’s, in Zuid Bohemen, aan het Lipnomeer. Wanneer u voor een skivakantie naar Lipno nad Vltavou wilt reizen, dan vindt u bij ons gegarandeerd een prachtige villa die aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunt u ook optimaal genieten van de omgeving wanneer u kiest voor een skivakantie in Lipno nad Vltavou. De beschikbare vakantievilla’s zijn te vinden in Villapark Lipno Dreams.

Voor een actieve skivakantie naar Lipno en omgeving

Lipno nad Vltavou is een klein plaatsje in de mooiste streek van Tsjechië, Zuid Bohemen. Een skivakantie in Lipno nad Vltavou is ideaal voor iedereen die wil gaan skiën, snowboarden of bijvoorbeeld langlaufen in een veelzijdige omgeving. Tijdens uw skivakantie nabij Lipno kunt u genieten van een prachtige natuur, optimale vrijheid en spectaculaire uitzichten. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden tijdens een skivakantie in Lipno nad Vltavou en aan het populaire Lipno stuwmeer.

Contact

Een skivakantie in Lipno nad Vltavou is geweldig voor jong en oud. Wij kunnen u garanderen dat u een zeer geslaagde vakantie zult beleven wanneer u kiest voor een skivakantie in Lipno nad Vltavou. Wij vertellen u hier graag meer over. Bel naar 0113 – 229 087 of maak gebruik van het online contactformulier. Wilt u direct reserveren? Maak dan gebruik van het online reserveringsformulier.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01