Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Tsjechië Lipnomeer

In Tsjechië ligt het Lipnomeer, in de prachtige streek Zuid Bohemen. Wanneer u uw welverdiende vakantie wilt doorbrengen in Tsjechië, dan kunt u aan het Lipnomeer optimaal ontspannen en genieten van de indrukwekkende streek. Hier vindt u tal van indrukwekkende bezienswaardigheden, als kerken, kastelen, prachtige steden en karakteristieke dorpjes. Viert u uw vakantie in Tsjechië, ga dan naar het Lipnomeer. U zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Boek uw vakantiehuis in Tsjechië, nabij het Lipnomeer

Sun and Snow biedt in Tsjechië, aan het Lipnomeer diverse prachtige villa’s te huur aan. Wij bieden deze villa’s aan vakantiegangers aan, aan mensen die werkelijk willen genieten van een welverdiende vakantie in Tsjechië. Het Lipnomeer biedt u tal van watersportmogelijkheden, als zwemmen, surfen, zeilen, roeien, vissen en waterskiën. Uiteraard vindt u tal van andere activiteiten in deze prachtige streek in Tsjechië, bij het Lipnomeer.

Contact

Wilt u een vakantiehuis in Tsjechië boeken, aan het Lipnomeer.? Kijk dan zeker even verder op onze website, waar u diverse prachtige villa’s vindt. U kunt de gewenste villa in Tsjechië, aan het Lipnomeer, direct online reserveren. Alle woningen zijn te vinden in Villapark Lipno Dreams. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 0113 – 229 087 of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01