Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Vakantie Lipnomeer

Een vakantie aan het Lipnomeer is geweldig voor jong en oud. Het Lipnomeer is een stuwmeer van maar liefst 42 kilometer lengte en biedt u alle gelegenheid tot watersporten. Wanneer u de vakantie aan het Lipnomeer viert, dan kunt u onder meer zwemmen, vissen, waterskiën, roeien, surfen, zeilen en kanoën. Tevens worden er vanuit de meeste plaatsen langs het meer wandel-, fiets- en ruitertochten georganiseerd. Tijdens een vakantie aan het Lipnomeer hoeft u zich zeker niet te vervelen.

Breng de vakantie aan het Lipnomeer door in een luxe villa

U kunt de vakantie aan het Lipnomeer uiteraard in de meest uiteenlopende accommodaties doorbrengen. Denk aan campings en vakantieparken. Echter, wanneer u optimaal wilt genieten van privacy, vrijheid en ruimte tijdens uw vakantie aan het Lipnomeer, dan kunt u een prachtige luxe villa huren in Villapark Lipno Dreams. Wij bieden u diverse vakantiewoningen aan in dit park, zodat er altijd een type vakantiewoning bij zit dat aan uw wensen voldoet. U kunt de vakantie aan het Lipnomeer uitstekend doorbrengen in deze ruime accommodaties, welke in de directe omgeving van het populaire stuwmeer te vinden zijn.

Contact

Heeft u interesse in een vakantie aan het Lipnomeer en wilt u deze doorbrengen in een luxe villa? Kijk dan zeker even verder op onze website, waar u ons aanbod vakantiewoningen kunt bekijken. Tevens vindt u hier meer informatie over het doorbrengen van de vakantie aan het Lipnomeer. Wilt u meer informatie of advies van een ervaren medewerker? Bel dan naar 0113 – 229 087. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01