Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Vakantiehuis Lipno

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis in Lipno nad Vltavou, nabij het prachtige Tsjechische Lipnomeer? Dan raden wij u aan even verder te kijken op onze website. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van villa’s in Tsjechië en kunnen u dan ook een prachtig, vrijstaand vakantiehuis aan het Lipno stuwmeer bieden. U kunt een keuze maken uit een prachtig vakantiehuis aan het Lipno meer. Wij verhuren diverse woningen, welke gelegen zijn in Villapark Lipno Dreams, te midden van een prachtige natuur.

Een prachtig vakantiehuis nabij Lipno, in Zuid Bohemen

U huurt bij ons tegen een aantrekkelijk tarief een luxe vakantiehuis in Lipno nad Vltavou, een gezellig plaatsje aan het Lipnomeer. Het villapark bevindt zich in Zuid Bohemen, de mooiste streek van Tsjechië. Uw vakantiehuis ligt aan het Lipno meer, zodat u altijd een verfrissende duik kunt gaan nemen of kunt deelnemen aan watersporten. Op onze website vindt u enkele foto’s van de beschikbare villa’s, meer informatie over de omgeving en activiteiten en uiteraard wat handige info. Een vakantiehuis nabij Lipno huurt u het beste bij Sun and Snow.

Contact

U kunt bij ons altijd een vakantiehuis nabij Lipno huren die volledig bij u past. Wij bieden u een vakantiehuis nabij Lipno dat aan uw wensen voldoet. U heeft dan ook de keuze uit meerdere typen vakantiewoningen op het park. Maak uw keuze online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. U kunt gebruik maken van het online contactformulier. Voor direct contact kunt u bellen naar 0113 – 229 087. Wij staan u graag te woord.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01