Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Vakantiehuis Lipnomeer

Wilt u een vakantiehuis aan het Lipnomeer in Tsjechië reserveren? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij bieden u een ruim aanbod aan vakantiewoningen in de directe omgeving van dit populaire stuwmeer, dat maar liefst 42 kilometer lang is. Er zit dan ook gegarandeerd een vakantiehuis aan het Lipnomeer bij dat volledig aan uw wensen voldoet. Binnen ons assortiment vindt u verschillende typen vakantiewoningen, welke allemaal te vinden zijn in Villapark Lipno Dreams. Wij bieden u gegarandeerd het vakantiehuis aan het Lipnomeer dat goed bij u past.

Waarom een vakantiehuis aan het Lipnomeer?

Een verblijf in een vakantiehuis aan het Lipnomeer is ideaal voor jong en oud. Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en vrijheid in een prachtige omgeving? Dan is een vakantiehuis aan het Lipnomeer zeker aan te raden. Wilt u liever tijdens de vakantie gaan roeien, zwemmen, vissen, wandelen, surfen, zeilen of kanoën? Ook dan is een vakantiehuis aan het Lipnomeer de ideale accommodatie. U heeft werkelijk alles binnen handbereik.

Contact

U reserveert uw vakantiehuis aan het Lipnomeer eenvoudig en snel via onze website. U kunt hiervoor het formulier gebruiken, welke u ook kunt invullen wanneer u nog vragen heeft over een vakantiehuis aan het Lipnomeer. Voor meer informatie of advies kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar 0113 – 229 087. Wij staan u graag te woord.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01