Villapark Lipno Dreams


 

 

 

 

Wintersport Lipno

Wintersport in Lipno nad Vltavou is ideaal voor iedereen die van een veelzijdige omgeving houdt. Bent u toe aan vakantie en denkt u aan wintersport aan het Lipno stuwmeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren enkele luxe vakantievilla’s aan het 42 kilometer lange Lipnomeer, in Villapark Lipno Dreams. Deze vakantievilla’s zijn te vinden in de mooiste streek van Tsjechië, Zuid Bohemen. Als u de wintersport nabij Lipno wilt vieren, dan huurt u bij ons de mooiste villa.

De perfecte plaats voor optimale wintersport, nabij Lipno

Voor een leuke wintersportvakantie kunt u overal naartoe. Echter, nergens is de wintersport zo indrukwekkend als bij het Lipno meer. De omgeving heeft u dan ook ontzettend veel te bieden, van een prachtige natuur tot talloze bezienswaardigheden. Wintersport rond het Lipno meer is uniek, inspirerend en een ervaring die u eigenlijk niet mag missen. Op onze website vindt u meer informatie over wintersport aan het Lipno meer. Neemt u gerust even een kijkje. Wij zullen u zeker overtuigen.

Contact

Heeft u interesse in wintersport nabij Lipno? Wij bieden u de perfecte accommodatie. U kunt online onze villa’s, in Villapark Lipno Dreams, bekijken en een keuze maken voor uw vakantiewoning voor de wintersport aan het Lipno meer. U kunt direct reserveren, maar wij staan u uiteraard ook graag te woord als u nog vragen heeft. Bel dan naar 0113 – 229 087. Tevens zijn wij via de mail bereikbaar. U kunt het online contactformulier invullen om uw vragen te stellen of direct te reserveren.

Interessant? Deel deze pagina

Deze woningen worden ook te koop aangeboden door Berik Projects, zie www.berikprojects.nl.

Sun and Snow BV

Heuveleind 3
4901 LL Oosterhout - The Netherland

KvK: Zuidwest Nederland no. 20131562
BTW nr: NL 8179.61.951.B01